Uitgelicht: Bosscheweg 352 Op een zeer gewilde en centrale locatie vlakbij het …

Vind nieuwe huizen in uw regio

Uitgelicht: Bosscheweg 352 Op een zeer gewilde en centrale locatie vlakbij het …

Uitgelicht: Bosscheweg 352

Op een zeer gewilde en centrale locatie vlakbij het stadscentrum bieden wij u een keurig onderhouden woning aan. De woning ligt tegen het stadscentrum en aan de rand van de populaire wijk de Armhoefse Akkers. Al fietsend bereikt u binnen 5 minuten het stadscentrum. De woning is daarnaast op een ideale locatie vlakbij diverse uitvalswegen richting de omliggende steden gelegen.

Nieuwsgierig? Kijk op https://www.alstedevanmierlomakelaardij.… Meer weergeven

Featured: Bosscheweg 352

At a very wanted and central location near the city centre we offer you a neatly maintained home. The house is located against the city centre and on the edge of the popular district of Armhoefse Akkers. You can reach the city centre in 5 minutes. The house is also located in an ideal location near various roads towards the surrounding cities.

Curious? Look at https://www.alstedevanmierlomakelaardij…. See more

Translated
Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *