Nieuw aangemeld! Orthenseweg 39 te 's-Hertogenbosch Karakteristiek en ver…

Vind nieuwe huizen in uw regio

Nieuw aangemeld! Orthenseweg 39 te 's-Hertogenbosch Karakteristiek en ver…

Nieuw aangemeld! Orthenseweg 39 te 's-Hertogenbosch ๐Ÿ“

Karakteristiek en verrassend royaal jaren โ€™30 herenhuis met volop authentieke elementen, liefst 6 slaapkamers en een zonnige stadstuin op het zuidoosten met achterom. Deze ruime, sfeervolle woning is zeer aantrekkelijk aan een ventweg gelegen, in een mooie vooroorlogse woonomgeving op slechts enkele minuten van het bruisende centrum van โ€™s-Hertogenbosch en nabij cultureel centrum โ€˜De Verkadefabriekโ€™, diverse supermarkten en het Centraal Station. De uitvalswegen richting A2 en A59 zijn eveneens heel goed bereikbaar.
Vraagprijs: โ‚ฌ 489.000,- k.k.

Kijk nu voor meer informatie en foto's op https://boumij.nl/โ€ฆ/โ€ฆ/orthenseweg-39-5212-ea-s-hertogenbosch

New logged in! Orthenseweg 39 in's-Hertogenbosch ๐Ÿ“

Characteristic and surprisingly generous 30 s townhouse with plenty of authentic elements, preferably 6 bedrooms and a sunny city garden on the southeast with back. This spacious, atmospheric house is very attractive on a ventweg, in a beautiful pre-war residential area just a few minutes from the bustling centre of's-Hertogenbosch and near the cultural centre ' De Verkadefabriek ', various supermarkets and the Central Station. The roads towards A2 and A59 are also very accessible.
Asking price: โ‚ฌ 489.000,- k.k.

Look now for more information and photos at https://boumij.nl/koop/HH107091/orthenseweg-39-5212-ea-s-hertogenbosch

TranslatedBezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *