Nieuw in de verkoop: Roodeschoolstraat 55 In de rustige woonstraat de Roodescho…

Vind nieuwe huizen in uw regio

Nieuw in de verkoop: Roodeschoolstraat 55 In de rustige woonstraat de Roodescho…

Nieuw in de verkoop: Roodeschoolstraat 55

In de rustige woonstraat de Roodeschoolstraat bieden wij u een prima tussenwoning aan. Schuin aan de overkant heeft u het natuurgebied de Dongevallei. Overigens zijn de meeste straten ruim van opzet en veel groenvoorzieningen erom heen getroffen. Woning met een voortuin als entree, hal met toiletruimte, veel licht biedende woonkamer met keuken aan de voorzijde en tuingericht zitgedeelte. Boven heeft u drie volwaardige slaapkamers en de badkamer. Middels vaste trap naar zolder met mogelijkheden voor een extra slaapkamer. De achter tuin ligt op het noordwesten met houten berging en achterom.

Nieuwsgierig? Kijk dan snel op onze website voor meer informatie: https://www.alstedevanmierlomakelaardij.nl/…/roodeschoolst…/


Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *