NIEUW! Honingbij 108 te Son en Breugel Bijzonder royaal en instapklaar: modern…

Vind nieuwe huizen in uw regio

NIEUW! Honingbij 108 te Son en Breugel Bijzonder royaal en instapklaar: modern…

NIEUW! Honingbij 108 te Son en Breugel

Bijzonder royaal en instapklaar: moderne hoekwoning in de nieuwbouwwijk Sonniuspark met o.a. royale woonkeuken, 4 volwaardige slaapkamers, tuin op het zonnige zuiden en fraai groen en vrij uitzicht aan de voor-, zij-, en achterzijde.
De woning is de grootste variant op de Honingbij en uniek in zijn soort met een grotere maatvoering, een uitbouw op de begane grond en een volwaardige 2e verdieping. Deze woning is ideaal gelegen nabij goede voorzieningen zoals supermarkt, basisschool, speelveld, sportfaciliteiten en uitvalswegen!

Meer informatie?
https://www.funda.nl/…/14255-van-roon-makelaardij-en-taxat…/
https://www.vrmt.nl/aanbod/woningaanbod/Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *