Kijk NIEUW: Hoge Daalakker 36 Bavel

Vind nieuwe huizen in uw regio

Kijk NIEUW: Hoge Daalakker 36 Bavel


Hoge Daalakker 36 Bavel. Exclusief wonen in een energiezuinige twee onder een kapwoning met oprit en garage, gelegen aan de rand van Bavel met vrij uitzicht op een bos. Voorzien van een uitgebouwde living van ruim 60m2 met vloerverwarming, een leefkeuken en openslaande deuren naar de achtertuin. Een thuisbioscoop in de royale kelder, 3 slaapkamers en een luxe badkamer op de eerste verdieping en een 4e slaapkamer met een badkamer en een ingebouwde sauna op de tweede verdieping. Deze hedendaagse 2-onder-1 kapwoning, in jaren 30 bouwstijl met overstekken, zinken afvoeren en een erker, is voorzien van een compleet isolatiepakket, energielabel A, met vloer- spouw- dakisolatie, onderhoudsarme kunststof kozijnen met dubbelglas en een warmtepomp, welke in zomer ook kan koelen. Kortom: een ideale leefomgeving voor gezinnen met kinderen die houden van rust, ruimte, speelvoorzieningen, jaren 30 sfeer en hedendaags wooncomfort
Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *