Kijk Honingbij 90 te Son en Breugel

Vind nieuwe huizen in uw regio

Kijk Honingbij 90 te Son en Breugel


EEN TUSSENWONING MET BERGING IN SON EN BREUGEL

Deze fraaie tussenwoning met houten tuinberging is gesitueerd op een gewilde locatie in de nieuwbouwwijk “Sonniuspark”. De straat is verkeersarm en voor de deur bevindt zich een speelveld met diverse speeltoestellen. Een basisschool, sportaccommodaties, natuur, supermarkt en het centrum van Son en Breugel bevinden zich nabij de woning. De diverse uitvalswegen zijn tevens goed en snel bereikbaar. Niet alleen de ligging heeft u het nodige te bieden, maar ook de woning zelf, neemt u mee een kijkje van binnen? De woning is gelegen aan Honingbij 90 te Son en Breugel en heeft een vraagprijs van € 298.000,= k.k.
#berkkerkhof #makelaar #makelaardij #sonenbreugel #gemsonenbreugel #tussenwoning #berging

https://www.berkkerkhof.nl/…/3670-honingbij-90-son-en-breug…
Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *