Nieuw in de verkoop Vechtlaan 20 te Son en Breugel. Deze royaal uitgebouwde twe…

Vind nieuwe huizen in uw regio

Nieuw in de verkoop Vechtlaan 20 te Son en Breugel. Deze royaal uitgebouwde twe…

Nieuw in de verkoop Vechtlaan 20 te Son en Breugel. Deze royaal uitgebouwde twee-onder-één kap woning met garage, balkon, 5 slaapkamers, 2 badkamers en heerlijke aangelegde tuin, is gelegen aan hofje in gewilde wijk “De Gentiaan” direct nabij bossen, sportaccommodaties en op 10 rijafstand van…

Meer

Afbeelding kan het volgende bevatten: plant, huis, boom, lucht, bloem en buitenAfbeelding kan het volgende bevatten: tafel en binnenAfbeelding kan het volgende bevatten: binnenAfbeelding kan het volgende bevatten: tafel en binnen


Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *