Huis te koop: Dorpsweg 61 4655 AB De Heen [funda]

Vind nieuwe huizen in uw regio

Huis te koop: Dorpsweg 61 4655 AB De Heen [funda]

𝐔𝐢𝐭𝐝𝐚𝐠𝐢𝐧𝐠 𝐯𝐨𝐨𝐫 𝐝𝐞 𝐤𝐥𝐮𝐬𝐬𝐞𝐫𝐬 𝐨𝐧𝐝𝐞𝐫 𝐨𝐧𝐬! 👷‍♂️ 👷‍♀️

Ben jij op zoek naar een te renoveren woning in een rustige woonomgeving? Dan kan deze woning met bijgebouwen zomaar eens iets voor jou zijn! De woning heeft een diepe op het westen gelegen achtertuin en is gelegen op loopafstand van de polder en de Jachthaven van De Heen.

https://www.funda.nl/koop/de-heen/huis-41959500-dorpsweg-61/

Huis te koop: Dorpsweg 61 4655 AB De Heen [funda]

Bent u op zoek naar een te renoveren woning in een rustige woonomgeving? Dan kan deze woning met bijgebouwen zomaar eens iets voor u zijn. De woning heeft een diepe op het westen gelegen achtertuin en is gelegen op loopafstand van de polder en de Jac


Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *