In hartje Eindhoven komt dit fantastische 3-kamerappartement met groot balkon, b…

Vind nieuwe huizen in uw regio

In hartje Eindhoven komt dit fantastische 3-kamerappartement met groot balkon, b…

In hartje Eindhoven komt dit fantastische 3-kamerappartement met groot balkon, berging en eigen parkeerplaats beschikbaar voor een nieuwe eigenaar. Met dit appartement koop je niet alleen een woonruimte maar ervaar je ook alles wat Eindhoven je als stad te bieden heeft. Alles bevindt zich op een steenworp afstand, van heerlijke restaurantjes, winkels, het station en natuurlijk het PSV stadion.

Bij binnenkomst in het complex merk je dat er aandacht is besteed aan de details. De fraaie entree met brievenbussen en bellentableau is keurig verzorgd en op het digitale mededelingenbord wordt helemaal up to date gehouden van de VVE. Ook de lift is geheel in het thema “ Hartje Antwerpen” aangekleed.

Het appartement is gesitueerd op de 4e woonlaag en eenvoudig te bereiken.

Nieuwsgierig geworden…

https://www.maasmakelaars.nl/…/gerard-philipslaan-45-eindh…/
Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *