NIEUWEWEG 135 – BREDA Uniek wonen in hartje centrum Breda?! Dat kan! Wat je mis…

Vind nieuwe huizen in uw regio

NIEUWEWEG 135 – BREDA Uniek wonen in hartje centrum Breda?! Dat kan! Wat je mis…

NIEUWEWEG 135 – BREDA
Uniek wonen in hartje centrum Breda?! Dat kan! Wat je misschien niet verwacht… door de toplocatie in het centrum is het appartement toch rustig gelegen! Deze heerlijke maisonnette/loft is gesitueerd op de derde en vierde verdieping met dakterras en een parkeerplaats in de afsluitbare parkeerkelder. De mooie binnenstad van Breda met al haar voorzieningen is op slechts 1 minuut lopen gelegen, maar ook de diverse uitvalswegen zijn op korte afstand bereikbaar. We laten dit unieke loft-appartement graag zien! Vraagprijs = 489.000 k.k.
www.nieuweweg135.nl

#roga #makelaars #rogamakelaars #breda #centrum #uniek #loft #appartementBezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *