Oisterwijksebaan 64 in Tilburg 5018 CC: Woonhuis te koop.

Vind nieuwe huizen in uw regio

Oisterwijksebaan 64 in Tilburg 5018 CC: Woonhuis te koop.

Nieuw in de verkoop: Oisterwijksebaan 64 te Tilburg. Op een van de mooiste plekken in de Sacramentsparochie, met vrij uitzicht over het kanaal, gelegen jaren dertig woning. Deze erkerwoning beschikt nog over diverse authentieke elementen, heeft de badkamer al op de 1e verdieping en een ruime zolder met grote dakkapel aan de achterzijde. Tevens ligt de tuin en het dakterras nagenoeg op het zuiden. Vraagprijs: € 300.000,- k.k.

Oisterwijksebaan 64 in Tilburg 5018 CC: Woonhuis te koop.

Op een van de mooiste plekken in de Sacramentsparochie, met vrij uitzicht over het kanaal, gelegen jaren dertig woning. Deze erkerwoning beschikt nog over diverse authentieke elementen, heeft de badkamer al op de 1e verdieping en een ruime zolder met grote dakkapel aan de achterzijde. Tevens ligt de…


Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *