Nieuw aangemeld! | Graafseweg 273 te 's-Hertogenbosch Op een toplocatie, …

Vind nieuwe huizen in uw regio

Nieuw aangemeld! | Graafseweg 273 te 's-Hertogenbosch Op een toplocatie, …

Nieuw aangemeld! | Graafseweg 273 te 's-Hertogenbosch 📍

Op een toplocatie, aan de rand van het Hinthamerpark gesitueerde, karakteristieke en riant uitgebouwde, vrijstaande villa met een prachtig aangelegde, optimaal privacy biedende tuin met een verwarmd zwembad en een luxe veranda. Aan de voorzijde krijgt u wellicht reeds een vermoeden van de ruimte en de luxe, die dit stijlvolle woonhuis te bieden heeft, maar eenmaal binnen zal het u nog meer weten te verrassen. De villa beschikt over heerlijke leefruimtes, een fantastische woonkeuken, liefst 5 slaapkamers, een tweetal opritten voor meerdere auto’s en een fietsberging. Het ‘Hinthamerpark’ is een begrip in ’s-Hertogenbosch door zijn diversiteit aan karakteristieke bebouwing in een groene, rustige en centraal gelegen woonwijk.

Vraagprijs: € 925.000,- k.k.

https://boumij.nl/…/…/graafseweg-273-5213-ak-s-hertogenboschBezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *