Huis te koop: Kapelweg 1 5076 TK Haaren [funda]

Vind nieuwe huizen in uw regio

Huis te koop: Kapelweg 1 5076 TK Haaren [funda]

Nu(nog) te koop. Kapelweg 1, in Haaren
Dit leuke huis staat op een verrassend rustig plekje in Haaren. De eigenaren hebben gegeven de leeftijd een kleiner huis huis mogen betrekken, maar hebben tot het laatste moment het huis met zorg bewoond. Want een vers gemest gazon komen ook wij niet vaak tegen wanneer we een huis mogen verkopen.

Dat het nu niet bewoond is, maakt het mogelijk om contactloos te bezichtigen.

Huis te koop: Kapelweg 1 5076 TK Haaren [funda]

Deze vrijstaande woning heeft een heerlijk, rustige ligging aan de rand van Haaren is in 1988 degelijk gebouwd en daarna met zorg onderhouden. De woning heeft een gezinsvriendelijke indeling. Zo biedt de woning niet alleen op de eerste verdieping 3 s


Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *