Huis te koop: Bunzinghage 23 5258 XA Berlicum [funda]

Vind nieuwe huizen in uw regio

Huis te koop: Bunzinghage 23 5258 XA Berlicum [funda]

Nieuw aangemeld!! Bunzinghage 23, Berlicum

Riante goed onderhouden twee-onder-een kapwoning met inpandige garage gelegen in een ruim opgezette rustige straat. De woning is gelegen in de populaire, gewilde en relatief nieuwe woonwijk “Schuurkerkpad”.

Nieuwsgierig? Kom eens langs om deze woning te bezichtigen!

Uiteraard vinden wij ieders gezondheid uiterst belangrijk, dus ook wij nemen onze verantwoordelijkheid en treffen maatregelen vanwege het coronavirus.

Dit geldt dus ook bij het plannen van een bezichtiging. We houden ons o.a. strikt aan de voorschriften van het RIVM. Dit houdt in dat we geen handen schudden, we alleen een op een bezichtigingen plannen welke begeleid worden door onze kerngezonde makelaars, we streng toezien op de hygiëne voorschriften en we minimaal 2 meter afstand houden.

https://www.funda.nl/…/berlic…/huis-87163916-bunzinghage-23/

Huis te koop: Bunzinghage 23 5258 XA Berlicum [funda]

Riante goed onderhouden twee-onder-een kapwoning met inpandige garage gelegen in een ruim opgezette rustige straat. De woning is gelegen in de populaire, gewilde en relatief nieuwe woonwijk "Schuurkerkpad". Deze ruime woning is perfect voor grote


Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *