Home 'sweet' home.. Dat je huis je thuis is blijkt nu meer dan ooit…..

Vind nieuwe huizen in uw regio

Home 'sweet' home.. Dat je huis je thuis is blijkt nu meer dan ooit…..

Home 'sweet' home..🏡🥰🏡

Dat je huis je thuis is blijkt nu meer dan ooit…we werken thuis, we zorgen thuis, we hebben kinderen thuis, we hebben het druk thuis, we klussen thuis, we vervelen ons thuis, we zijn allemaal zo veel mogelijk thuis…

Ieder draagt bij aan het minimaliseren van de kans op besmettingen met dat akelige virus dat heel de wereld, een surrealistische wereld, in zijn greep houdt.

Een stap terug naar jezelf, naar elkaar en naar je 'thuis'. Een enorme impact die als ik naar mijzelf, mijn gezin, mijn collega's, onze naasten, vrienden en kennissen om ons heen kijk, voor ieder effect heeft.

Voor de één alleen in praktische zaken, voor de ander geeft het veel spanning, voor weer anderen vereenzaming, voor de ander onzekerheid, voor anderen hard en zwaar werk in de zorg, voor ondernemers onzekerheid, voor vakkenvullers overuren… en zo kunnen we iedereen nu echt 'iedereen' noemen.

Maar het geeft ook een verbinding in de maatschappij en dat is mooi. Dat moeten we koesteren, meer omkijken naar elkaar, minder focus op jezelf maar ook aandacht voor alle mensen om je heen..dichtbij, op die 1,5 meter of nog verder weg.

Alleen dan kan 'thuis' ook dat 'home sweet home' gevoel geven.

Wij gaan hier door – op aangepaste wijze en met zorgvuldige inachtneming van alle richtlijnen- om mensen te matchen met dat juiste huis….voor dat juiste 'thuis-gevoel' …zodat ook onze verkopers en jullie als potentiële kopers verder kunnen en de cirkels rond worden. Dat is zo mooi aan ons vak…dat is waar we ook nu het voor doen. Samen naar een nieuw begin …🍀

Blijf gezond,
Sharon Bish
Sharon Bish Makelaardij
Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *