Hazestraat 52 in Valkenswaard 5555 AC: Woonhuis te koop.

Vind nieuwe huizen in uw regio

Hazestraat 52 in Valkenswaard 5555 AC: Woonhuis te koop.

𝗝𝗮! 𝘃𝗮𝗻𝗱𝗮𝗮𝗴 𝗻𝗶𝗲𝘂𝘄 𝗼𝗻𝗹𝗶𝗻𝗲!
Hazestraat 52, Valkenswaard 🏡

Op een ruim perceel nabij het centrum van Valkenswaard gelegen vrijstaand woonhuis met garage, carport, bijgebouw (voormalig schietbaan) en diepe achtertuin.

Perceel grote 805m2
Centraal gelegen
Woonoppervlakte 137m2
Oude schietbaan van Valkenswaard

Vraagprijs: € 349.000 k.k.

Ondanks alle maatregelen van het RIVM kunnen wij onze afspraken op heden nog door laten gaan. Ondertussen maken ook wij gewoon het beste ervan. Wij blijven onze verantwoordelijkheden nemen en vragen bij elke afspraak steeds opnieuw om de 1,5 meter afstand te bewaren evenals niet meer als 3 bezoekers op locatie.

Meer info neem alvast contact op:
Perumal & Partners Makelaars
: 0402932040
📱: 0646242223
📩: info@perumal.nl
.
#perumalmakelaardij #makelaardij #makelaarnederland #makelaardijvalkenswaard #perumal #makelaar #makelaarvalkenswaard #asml #brainport #philips ##NVM #NVMmakelaar #dekempen #tehuurinvalkenswaard #tekoop #Valkenswaard #gemeentevalkenswaard Gemeente Valkenswaard

Hazestraat 52 in Valkenswaard 5555 AC: Woonhuis te koop.

Op een ruim perceel nabij het centrum van Valkenswaard gelegen vrijstaand woonhuis met garage, carport, bijgebouw (voormalig schietbaan) en diepe achtertuin. Begane grond Hal met meterkast; Woonkamer in L-vorm met gashaard en toegang naar kelder; Open keuken met moderne keukeninrichting in U-opstell…


Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *