Bouwgrond te koop: Torenweg 6 5731 CJ Mierlo [funda]

Vind nieuwe huizen in uw regio

Bouwgrond te koop: Torenweg 6 5731 CJ Mierlo [funda]

Een locatie zoals velen hem zullen omschrijven als een droomlocatie. Er bestaat nu de mogelijkheid om uw toekomstige villa te bouwen in een bestaande villastraat met als overburen het bosgebied ‘Molenheide’. Het kavel is gelegen aan de rand van dorpskern Mierlo en op korte afstand van alle denkbare (sport-)voorzieningen.

Op het perceel van 1435 m2 mag een vrijstaande villa gebouwd worden. Het perceel kent thans gunstige afmetingen en heeft een frontbreedte van ca. 27 meter. Het is daarom een prachtig kavel om een royale villa op te bouwen. Er is al een bouwvergunning afgegeven voor het bouwen van een riante, rietgedekte ‘’Gooise’’ villa. De bouwtekeningen zijn aanwezig en zijn getekend door de toonaangevende architect ir. Rolf Moors.

Geen omkijken naar lange (bouw-)procedures, u kunt direct starten met het bouwen van uw droomvilla! Woont u volgend jaar op deze locatie? Neem contact op voor meer informatie of het verkrijgen van de bestaande bouwtekeningen.

Bouwgrond te koop: Torenweg 6 5731 CJ Mierlo [funda]

Een locatie zoals velen hem zullen omschrijven als een droomlocatie. Er bestaat nu de mogelijkheid om uw toekomstige villa te bouwen in een bestaande villastraat met als overburen het bosgebied ‘Molenheide’. Het kavel is gelegen aan de rand van dorps


Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *