Appartement te koop: Mr. J.H. de Pontplein 112 5041 GC Tilburg [funda]

Vind nieuwe huizen in uw regio

Appartement te koop: Mr. J.H. de Pontplein 112 5041 GC Tilburg [funda]

Nieuw in de verkoop: Mr. J.H. de Pontplein 112 te Tilburg. Op de bovenste woonlagen (3e en 4e verdieping) gelegen uitstekend afgewerkte maisonette met o.a. een balkon, groot dakterras van ca 40 m2 en eigen garage. Fraai uitzicht over Tilburg. Het appartement is gesitueerd aan het autoluwe De Pontplein en is op korte afstand gelegen van het stadscentrum, het Wilhelminapark, winkels en overige voorzieningen. Vraagprijs : € 285.000,- k.k

Appartement te koop: Mr. J.H. de Pontplein 112 5041 GC Tilburg [funda]

Op de bovenste woonlagen (3e en 4e verdieping) gelegen uitstekend afgewerkte maisonette met o.a. een balkon, groot dakterras van ca 40 m2 en eigen garage. Fraai uitzicht over Tilburg. Het appartement is gesitueerd aan het autoluwe De Pontplein en is


Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *