Kijk van Beethovenlaan 59 Eindhoven

Vind nieuwe huizen in uw regio

Kijk van Beethovenlaan 59 Eindhoven


Starters opgelet! Deze volledig geïsoleerde hoekwoning kan je helemaal naar eigen wens afwerken! Bijzonderheden? Vrij uitzicht aan voor- en achterzijde, ruime tuin op het zuidoosten, 3 slaapkamers, een ruime zolder met mogelijkheden, en een extra grote garagebox aan het achtergelegen plein.

Ligging? Gelegen aan de mooiste, groene straat in de woonwijk Bennekel-Oost, met vrij uitzicht op brede groenstrook. Gunstig gelegen ten opzichte van alle gewenste voorzieningen, zoals winkels (Franz Leharplein), parken en scholen. Daarnaast is de woning gunstig gelegen t.o.v. de High Tech Campus, ASML en ontsluiting met de N2 (ca. 5 autominuten).

Interesse gewekt? Kom snel kijken en maak een afspraak!

https://www.meneerdemakelaar.nl/…/huis-5012616-van-Beethov…/
Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *