Kijk Tongelresestraat 65 Eindhoven

Vind nieuwe huizen in uw regio

Kijk Tongelresestraat 65 Eindhoven


Wonen in één van de gewildste wijken van Eindhoven, vooroorlogs en lekker ruim? Deze fraaie vooroorlogse tussenwoning heeft alles! 4 slaapkamers (eenvoudig een 5e te realiseren), woonkeuken, tuin op het noordwesten en lekker veel karakteristieke stijlelementen (glas-in-lood ramen, tegellambrisering, vloeren en paneeldeuren)

Ligging? Aan de rand van het gewilde 'Villapark', stadsdeel Tongelre, binnen de ring, op 10 loopminuten van het stadscentrum en nabij het NS station en uitvalswegen. Alle voorzieningen zijn in directe omgeving te vinden.

Interesse? Maak snel een afspraak!

https://www.meneerdemakelaar.nl/…/huis-4621835-Tongelreses…/
Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *